cikk 0005

Forró napok...

A nyár közepében vagyunk. Nap, mint nap 30°C fölötti hőmérséklettel. Egyre több telefon érkezik hozzánk, hogy a motor túlmelegszik. Több oka is lehet ennek, amit azonnal orvosolni kell! A tartósan magas üzemi hőmérséklet károsítja a motort. Azonnali segítség lehet, ha alapjáraton hagyjuk járni a motort és a fűtést beállítjuk maximumra. Néha a legegyszerűbb megoldások a legjobbak. Az első szervizig talán eljut így a gépjármű.

Ön ne várja meg, amíg erre a szintre jut a hűtőrendszer. Extrém hőhatás egyre gyakrabban éri a járművet, és csak egy alaposan felkészített és karbantartott gépjármű alkalmas arra, hogy végezze a feladatát.

Forduljon hozzánk még ma! Szakszervizünkben átvizsgáljuk a gépjármű hűtőrendszerét, ellenőrizzük a folyadékszinteket és tömítettséget.

Szervizre jelentkezés:

A TRUCK-TRAILER & PARTS Kft. 6+2 szerviz beállású műhellyel rendelkezik. A folyamatos javítási és karbantartási munkálatok csak megfelelően szervezet időbeosztás alapján működhet kifogástalanul, ezért szükséges időpontot egyeztetni a műszaki vezetővel.

Ágota László - Műszaki vezető

telefon:+36-22/327-674

mobil:+36-20/393-9232

fax:+36-22/514-332

email:laszlo.agota@trucktrailer.hu