cikk 0022
.

SCANIA VEZETŐÜLÉSEK


A Truck-Trailer & Parts Kft.-hez 2018 év első felében beérkező Scania haszongépjárművek bontásra kerültek és kerülnek folyamatosan. 

A Scania kamionbontó részlegünk jó állapotú kabinok belsejét kívánja értékesíteni. A komplett Scania kabin teljes felszerelésétől, a legkisebb ajtókilincsig bezáróan. 

SCANIA 3 SERIAL
SCANIA 3 SERIAL

Kiemelten a vezetőülés és az utas oldali ülés újrahasznosítható, és a legkeresettebb bontott termékünk. Ezért szeretnénk a kedves törzsvásárlóinknak egy új akcióval előnyös üzleti ajánlatot tenni. 

Most bontott Scania "R" szériás üléseket hirdetünk meg!

A Scania haszongépjárművekben három fő üléstípust különböztetünk meg:

  1. BASIC - alap felszereltségű ülés
  2. MEDIUM - közepes felszereltségű ülés
  3. LUXURY - luxus, teljes felszereltségű ülés

Scanai kamionbontó raktárházunkban, jelenleg minden felszereltségi verzióban található kamionülés. 

Az akcióban meghirdetett Scania ülések állapotukat tekintve eltérő igénybevétellel terheltek, pontos árat itt nem áll módunkban közölni, ezért egy előzetes ártartományt adunk meg, ami: 

nettó 80.000Ft-tól 250.000Ft-ig/db 

állapottól és évjárattól függően. Több darab megrendelése esetén további kedvezményeket kínálunk. Áraink kialakításában természetesen számít az is, hogy vezetőülésről, vagy utas ülésről beszélünk.

Fontos!

A feltüntetett ártartomány használt Scania haszongépjármű vezetőoldali- és utas oldali ülésére vonatkozik az aktuálisan kiszerelt állapotában. Áraink az Áfát nem tartalmazzák. Amennyiben további kérdése van, illetve áregyeztetés miatt, kérjük, keresse kereskedő kollégáinkat.


Az üléseinket értékesítés előtt teszteljük. A bontott termékeinkre, szakszerű beépítés mellett, beépítési garanciát vállalunk!

A Scania haszongépjármű ülés akciója a készlet erejéig, illetve visszavonásig van érvényben!

 SCANIA  VEZETŐÜLÉSEK

Utángyártott - Beépítjük garanciával!


Akciónkkal párhuzamosan kínáljuk a PILOT cég utángyártott Scania haszongépjárműbe beépíthető új üléseit. 

Ezek a középkategóriás vezetőülések képesek pótolni az eredeti szerkezetet, és ülőpárnái is jobbak, mint egy esetlegesen leharcolt gyári példányé. Ár-érték arányban bátran tudjuk ajánlani. 

Felszereltségtől függően 180.000 Ft/db nettó ártól.

Bontott SCANIA ülések

VÁRJUK SCANIA KAMIONBONTÓ RAKTÁRHÁZUNKBAN!