SZOLGÁLTATÁS

.

.

.

.

.

Szerviz & Javítások

Felújított alkatrészek beépítése garanciával!

A Truck-Trailer & Parts Kft. 1998 óta folyamatosan működő- és bővülő, korszerűen felszerelt műhellyel rendelkezik. A javító és szervizberendezések a legmodernebb diagnosztikai jellemzőkkel rendelkeznek. Fő profilunk a Scania típusú haszongépjárművek javítása, bontása. Fő profilunk melett természetesen más típusú haszongépjárművek, és buszok javítását és szervizelését is ellátjuk. További fogadott típusok: MAN, Mercedes Benz,  Volvo, DAF. A javítási és felújítási munkákat szakképzett és hozzáértő kollégák végzik, akik hitelesített és kalibrált eszközökkel végzik munkájukat.

Műszaki vizsgáztatás

Partneri kedvezménnyel.

A telephelyfejlesztésnek köszönhetően műhelyünk újabb szolgáltatással bővült. Műszaki állomásunkon a javítás és karbantartás mellett heti rendszerességgel műszaki vizsgáztatást is vállalunk.


A következő oldalon a műszaki vizsgával kapcsolatos információkat találsz. Milyen járművek kaphatnak műszaki vizsgát, és nemzetközi engedélyt. Mi az a First Control új szolgáltatás? Milyen alkatrészekre vállalunk garanciát?


Scania kamionbontó

Fejérmegye hivatalos engedéllyel üzemelő haszongépjármű bontója.

Egyszer minden elöregszik. A haszongépjárművekre külön érvényes ez a megállapítás. Az életüket munkával töltik. Alkatrészei elkopnak, elöregednek. Ami egyben már nehezen- vagy egyáltalán nem működik, az részekre szedve és felújítva újból munkára fogható.


A következő oldalon a kamionbontóról olvashatsz. Hogyan tudod leadni az elöregedett gépet. Mit kell figyelembe venni a leadásnál. Milyen kötelező feladatokat kell elvégezni. Mennyit ér egyben vagy bontva a veterán harcos.

Műszaki mentés

Scania kamionbontó

Műszaki mentést kizárólag szerződött partnereinknek tudunk biztosítani. Kiemelt partnereinknek átalánydíjas karbantartási szerződést kínálunk, mely tartalmazza a sürgős segítség szolgáltatást is.

Sürgős alkatrész kiszállítást hazánkban futárszolgálatok igénybevételével és saját gépkocsiparkunkkal oldjuk meg. Külföldre történő alkatrész szállításokat partner cégünk a Kósa és Társa Kft. végzi. Szerződött partnereinknek saját gépkocsival indulunk sürgős műszaki segítséget nyújtani.

ÜGYELETI TELEFON:+36-30/956-1588

Segítségre van szükséged?

További elérhetőségek a Kapcsolat oldalon!