cikk 0025
.


SCANIA ÜGYELETAz országban kevés olyan céget találsz, amely az úton levő és bajba került kamionos kollégákról is igyekszik gondoskodni. 

Természetesen nem tudunk minden kilométerkőnél ott lenni, de technikai segítséget tudunk nyújtani telefonos ügyeleti szolgáltatásunkkal. 

Tudtad?

A TRUCK TRAILER & PARTS KFT. Már évek óta telefonos műszaki segítséget tart fent. A bajba jutott kamionosok, buszvezetők központi telefonszámunkon kérhetnek telefonos segítséget. Szakosodott szervizszolgáltatásunk és alkatrész- kereskedelmünk főleg SCANIA haszongépjárművekre fókuszál.

Sürgős alkatrész kiszállítást az ország területén futárszolgálatok igénybevételével és különleges igény esetén, saját gépkocsiparkunkkal oldjuk meg. Külföldre történő alkatrész kiszállításokat partner cégünk a Kósa és Társa Kft. végzi..

SCANIA ÜGYELET? EZ MIT JELENT?

Ügyeleti rendszerünk a hivatalos nyitvatartás utáni 1 fő kereskedelmi, és 1 fő raktári munkatársunk készenléti elérhetőségét jelenti. Vagyis sürgős alkatrészigény esetén ügyeleti időben a székesfehérvári telephelyünkön azonnali segítséget, azonnali raktárkészleten lévő alkatrészbeszerzést tesz lehetővé. 

A szükséges alkatrész lehet: gyári, jó minőségű utángyártott- illetve bontott alkatrész is. Egyes bontott alkatrészeket fel is újítunk, [lásd: féknyereg] melyhez műbizonylatot, és saját beépítés estén 12 hónap garanciát is adunk.

ÜGYELETI NYITVATARTÁS: 

HÉTFŐTŐL - PÉNTEKIG

17.00 -TŐL - 21.00 -IG

SZOMBATON

12.00 -TŐL - 19.00 -IG

Mobil: +36 (30) 9561-588

Telefonos műszaki segítség:+36-22/327-674

Mobil: +36 (30) 9561-588

Idén a huszonöt éves szakmai tapasztalatunk alapján partnereink- és megrendelőink már hivatalosan is SCANIA SZAKÉRTŐNEK tartanak és ismernek el bennünket!