cikk 018


SCANIA MOTORFELÚJÍTÁS


.

MOTORFELÚJÍTÁS

Nem mindegy hogyan...

Tapasztalatunk azt mutatja, hogy nem érdemes otthon, vagy baráti fészerben barkácsolni. Nem elég a lelkesedés, és csak egy két dolgot cserélni. Az ilyen típusú motorfelújításoknak sosem lesz vége. 

Az új és a régi alkatrész ritkán tud együtt létezni egy időben és egy helyen. Ha nem tökéletes az eredmény, akkor újra szétszed, megint cserél, visszaépít...stb. 

Rengeteg idő és pénz megy el egy szakszerűtlen motorfelújítással.

A Truck-Trailer & Parts Kft. sok éves szakértő tapasztalattal tudja, hogy tökéletes eredmény csakis úgy érhető el, ha a motor minden meghatározó elemét cseréljük vagy felújítjuk.

Vajon megéri?

Saját haszongépjármű parkunk tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy már közepes méretű haszonjárművek, illetve kamionok esetén is általános az éves több százezer kilométeres futás. A magas futásteljesítmény elérésekor, és ennek következményeként a jármű csere közeledtével felmerül a kérdés melyik éri meg: Venni egy új példányt, vagy az új autó árához mérten szerény költséggel számolva belekezdeni egy szakszerű motorfelújításba, amellyel nem kevés költséget takarítunk meg, nem is beszélve a busásan megtérülő üzemanyag spórolásról. Ha a motorfelújítás által csupán fél literes üzemanyagfogyasztás-megtakarítást számolunk, ami több mint reális, 100 ezer kilométeren már akkor is több mint 200 ezer forintos megtakarítással számolhatunk.

Számoljunk együtt!

Az új jármű megvásárlása nagy költséggel jár, és rögtön el kezd veszteni az értékéből. A használt, de szakszerűen felújított haszongépjármű ugyan úgy képes ellátni a feladatát, közben futása alatt "törleszti" a ráfordított költséget azzal, hogy a felújított motor üzemanyagot takarít meg!


Kérje ki szaktanácsunkat! 

Keresse szervizszolgáltatásunkat, szívesen segítünk!

Képgalériánkban egy Franciaországba exportált Scania "R" szériás, 

6 hengeres motor szakszerű felújítását mutatjuk be.