szakcikk 0002

Aggregátor javítás- karbantartás

[archívum]

Tapasztalatunkat kamatoztatva megkezdtük aggregátorok javítását rövid határidővel, mert sokszor előfordul, hogy nem áll rendelkezésünkre a villamos energia hálózat, de feltétlenül szükségünk van elektromos áramra. Erre az esetre az aggregátorok széles választékát kínáljuk partnereinknek, mivel ezek a gépek megbízhatóságuk révén alkalmasak az áramellátására, illetve a hálózati feszültség pótlására. Aggregátorainkkal egyértelműen a legjobb ár/érték arányt tudjuk kínálni partnereink, érdeklődőink felé. Leginkább csak a karbantartások alkalmával van működtetve, az idő nagy részében "csak" bevetésre készen áll, hogy az esetleges áramkimaradás/szünet idejére biztonsággal termeljen villamos energiát a szükséges infrastruktúrának, így az értékarányosság kiemelkedő tényező a típusválasztásnál. A választékban 55 kVA-től felfelé megtalálhatóak hegesztő, hordozható, valamint a statikus aggregátoraink.


A tesztek során különleges figyelmet fordítottunk az ipari jellegű felhasználásra is, így a termék, tartós terhelés esetén is kiemelkedően teljesít, sőt a pontszerű hegesztések okozta hirtelen terhelésváltozások sem okoznak gondot a motornak.

Dízel aggregátorok magas műszaki színvonalúak és minden egyes példány előzetes tesztelésen megy keresztül, hogy megfeleljen a gyártó szigorú minőségi előírásainak.