DEPÓ

.

.

.

.

Több mint 30.000 új Scania alkatrész raktárról azonnal!

Új gyári- illetve kiváló minőségű utángyártott Scania kamionalkatrészt több árfekvésben is tudunk kínálni. Belső katalógusunk segítségével, gyors beazonosítás után azonnal szállítjuk az alkatrészt. Új- és utángyártott kamionalkatrészt csak értékesítő kollégák által lehet megrendelni. Árak a partneri kedvezmények figyelembevételével vannak kialakítva. Érdeklődj értékesítő kollégánknál!

A DEPÓ raktárház bontott és felújított alkatrész ellátása folyamatosan bővül.

Ennek köszönhetően bizonyos alkatrészáraink csökkenek. Állandó akciók!

Iratkozz fel hírlevelünkre! Legyél az elsők között, aki értesül az újdonságokról, a legfrissebb akciókról!

Scania bontott alkatrészek

Műanyag karosszéria elemek - Hűtőmaszkok - Fellépők - Légterelők - Kabinbelsők - Vezetőülés - Utas ülés - ülésteleszkópok - Belső borítások - kiegészítők.

Szállításra várnak a jó minőségű Scania alkatrészek. Felújított és jó minőségű utángyártott alkatrészekkel kiegészül a keddenként induló országos terítő járat. Érdemes a hírleveleket olvasni, így könnyebb tájékozódni az akciókról.

A folyamatosan érkező bontott alkatrészek átvizsgálás után osztályozásra kerülnek. Csak jó minőségű bontott Scania alkatrész juthat el a kereskedőkhöz, a viszonteladókhoz.

A folyamatos árumozgás ellenére olykor ideiglenesen bedugul a főutca. A rendszeres alkatrész akcióknak köszönhetően megtörik a jég és újra kiürülnek a polcok, hogy újabb bontott és felújított alkatrészeknek biztosítsanak helyet. 

A Truck-Trailer & Parts Kft. több forrásból szerzi be az alkatrészeket. Árainkat folyamatosan úgy alakítjuk, hogy kereskedő- és viszonteladó partnereink piacképesek maradhassanak. A bontott alkatrészek teljes körű vizsgálaton esnek át. Ezért bizonyos alkatrészeket akár egy éves garanciával is tudjuk szállítani. A felújított alkatrészeket kifogásolatlan minőségben szállítjuk. Az évek alatt megszerzett szaktudásunknak köszönhetően műbizonylattal látjuk el a fejújított alkatrészeket. A garancia ezekre a termékekre is vonatkozik. Minden esetben arra törekszünk, hogy az általunk forgalmazott alkatrészek reklamációmentesek legyenek. Beépítésük sikeres legyen.

Innen is tovább léphetsz a 3 fő alkatrész oldalra!

Kattints a címekre!